En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Siz bile evinize ve özge bütün ömür alanlarınıza falsosuz bir dokunuş düzenlemek ciğerin Doğtaş mobilyaları tercih edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın birinci sınıf ve bediiyat dünyasına etap atın!

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler oda önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak dokumalmalıdır. Bapnın mevzun çtuzakışmasını sahip olmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura ilgi edilmelidir.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı alegori çatı huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak bağırsakyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilgilı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

şayet bir yangın bapsı yürekin hediye açıklıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en oflaz opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna için en hakikat bedelı eksiltmek olacaktır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya istanbul Yangın kapısı fiyatları maslahatleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en ali kalite ve en orantılı hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page